www.orikeet.nl
Valuta:
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


wij weten dat u schelen hoe uw informatie wordt gebruikt en gedeeld. Wij waarderen uw vertrouwen dat wij uw gegevens zorgvuldig en verstandig zullen gebruiken. Deze verklaring beschrijft ons privacybeleid met betrekking tot de informatie die we via de website te halen bij www.ikbenrustig.nl, vanaf uw mobiele telefoon of apparaat als gevolg van uw deelname aan mobiele marketing en in www.ikbenrustig.nl winkels, zoals hieronder beschreven onder "Welke informatie verzamelen we en hoe gaan we het gebruiken?". Door het bezoeken van www.ikbenrustig.nl of toestemming om deel te nemen aan onze mobiele marketing programma, gaat u akkoord met de in dit Privacy Statement omschreven praktijken.

Welke informatie wij verzamelen en hoe gebruiken we ze?

De informatie verzamelen we vallen in twee categorieën: (1) persoonlijke informatie die u verstrekt, en (2) het bijhouden van informatie verzameld als u door de site te navigeren, op uw mobiele telefoon of apparaat.

Persoonlijk identificeerbare informatie

We zullen verzamelen en opslaan van persoonlijk identificeerbare informatie wanneer u het volgende doen:

1. Koop onze producten. Wanneer u producten van ons te kopen via de site, zullen we persoonlijk identificeerbare informatie over u te verzamelen, zoals uw naam, postadres, e-mailadres, telefoonnummer, gsm-nummer. Wij gebruiken deze informatie te verwerken en te communiceren met u over uw bestelling. Wanneer u een product te kopen via de site, kunt u ook kiezen of u wilt dat wij u informatie over onze producten, diensten, speciale aanbiedingen of incentives.

2. Vrijwilligers informatie. Om u te voorzien van een betere en meer persoonlijke service en te houden u op de hoogte over de producten en diensten van onze en derde partijen, kunnen we andere persoonlijk identificeerbare informatie die u ons vrijwillig verstrekt, zoals informatie over uw persoonlijke voorkeuren, survey verzamelen antwoorden, informatie over uw transacties en interacties met ons.

3. Maak een account aan. Je hebt de mogelijkheid om een ​​account aan te maken op de site. Wanneer u een account aan te maken, verzamelen wij persoonlijk identificeerbare informatie zoals uw naam, postadres, telefoonnummer, mobiel nummer, e-mailadres en geboortedatum. Wij gebruiken deze informatie om uw account te beheren en aanpassen en verbeteren van uw online shopping ervaring. U kunt ook kiezen of u wilt dat wij u informatie over onze producten, diensten, speciale aanbiedingen of incentives. U kunt ervoor kiezen geen account aan te maken of niet om ons te voorzien van bepaalde informatie, maar dan moet je misschien niet in staat om te profiteren van veel van de functies op de site.

4. Neem contact met ons met een vraag of probleem. Als u contact opnemen met onze klantenservice, om uw behoeften beter te kunnen bedienen, zal een vertegenwoordiger u vragen om bepaalde persoonlijke gegevens zoals uw naam, postadres, telefoonnummer, mobiel nummer, en / of e-mailadres op te geven.

DOEN Wij delen de informatie die wij ontvangen?

Hoewel de informatie die wij verzamelen over u is belangrijk voor ons, we zijn niet in het bedrijf van het huren of verkopen die informatie aan anderen.

Hoe veilig is informatie die wij verzamelen?

www.ikbenrustig.nl gelooft in het verstrekken van een veilige en betrouwbare shopping ervaring voor al onze klanten. We willen dat u zich prettig voelt dat persoonlijke informatie zoals uw naam en adres worden veilig door je hele shopping ervaring beschikbaar blijven op de site op www.ikbenrustig.nl

De site accepteert alleen orders van web browsers die communicatie via Secure Socket Layer (SSL) technologie mogelijk te maken; bijvoorbeeld, 3.0-versies of hoger van Netscape Navigator en versie 3.02 of hoger van Internet Explorer. Dit betekent dat u niet in staat om een ​​bestelling per ongeluk plaatsen via een onbeveiligde verbinding. Ondanks al deze voorzorgsmaatregelen, geen methode van overdracht via internet, of methode van elektronische opslag, is 100% veilig. Daarom, terwijl wij ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke informatie te beschermen, kunnen we niet zijn absolute veiligheid waarborgen.

We gebruiken redelijke veiligheidsmaatregelen en neem redelijk systeem, proces en de administratieve voorzorgsmaatregelen te beschermen tegen verlies, misbruik en ongeoorloofde toegang van uw persoonlijke gegevens onder onze controle. www.ikbenrustig.nl kan niet garanderen de veiligheid van alle informatie die u ons stuurt via e-mail, online, in de winkel of via uw mobiele telefoon of apparaat. U zendt deze informatie op uw eigen risico.

GEBRUIKSVOORWAARDEN, kennisgevingen en herzieningen

Als u ervoor kiest om de site te bezoeken op www.ikbenrustig.nl, het gebruik, bezoek en eventuele geschillen over privacy onderworpen aan deze Verklaring en onze gebruiksvoorwaarden, met inbegrip van beperkingen van de aansprakelijkheid. Als u zich zorgen maakt over privacy op de site, neem dan contact met ons op met een grondige beschrijving en we zullen proberen om het op te lossen. Onze business verandert constant, en dit Privacy Statement, zal de gebruiksvoorwaarden en de site ook veranderen. We kunnen, naar eigen goeddunken, e-mail periodieke herinneringen van onze berichten en voorwaarden, tenzij u ons opgedragen niet te doen, maar je moet naar de site regelmatig controleren om recente veranderingen te zien. Tenzij anders vermeld, worden alle herziene privacyverklaring de privacyverklaring voorafgaande vervangen en zal van toepassing zijn op het verleden en de huidige bezoekers. Wij staan ​​achter de beloftes die we maken, echter, en zullen nooit materieel onze privacyverklaring om het minder beschermend van klantinformatie verzameld in het verleden te veranderen zonder kennisgeving aan betrokken klanten, hetzij door direct te communiceren met de klanten of door het plaatsen van de veranderingen op de Site .

Terug