Van een vierkant papiertje een Boeddha vouwen.

Mediteer je bij een Boeddha en heb je niet zoveel ruimte (thuis of op reis), dan is het handig om er een zelf te vouwen. Bijgaand een instructiefilmpje van het model ‘Boeddha’, dat ik een paar jaar geleden ontworpen had.  Het tijdschrift ‘happinez’ heeft een filmpje laten maken; het eerste nummer van 2010 had een verwijzing naar hun website met diagrammen (zie ook website van de OSN, waar de diagrammen permanent staan).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>